Skip to the content

Musik

Småhold VIOLIN

Vil du gerne lære at spille violin? Vi vil rigtig gerne lære dig det! - hvad enten du er barn, ung eller voksen.

Violinen er et af de allermest udtryksfulde instrumenter der findes. Følelserne er musikkens sprog, og præcis der har violinen en meget kraftfuld evne til at udtrykke sig.

Når du går til violin, er det vigtigste for os, at du finder glæden ved at spille og glæden ved at udvikle dig. Derfor vil vi også meget gerne tage udgangspunkt i, hvad du har lyst til at spille, lære, og hvad du har af ambitioner.

Småhold for begyndere

Hvis undervisningen foregår på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere, når du skal lære at spille violin. Holdet sammensætter vi ud fra alder. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille violin. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Det er nemlig når vi spiller sammen, at magien virkelig opstår!

Hvis undervisningen foregår andre steder end på Bindslevs Plads, kommer du på et småhold så vidt, det er muligt.

Din første violintime

Din første violintime vil normalt starte med, at du pakker instrumentet ud og får det stemt. Herefter laver vi enten nogle lege med bueøvelser, med rytmer eller du lærer et stykke musik. Det kan være ved at imitere eller ud fra en node, eller en helt anden måde. Det kan være, at du får nogle lyd- eller videooptagelser, som kan hjælpe dig i din øvning derhjemme.

Øvelse gør mester

Når du skal lære at spille violin, skal du være indstillet på at øve dig derhjemme imellem undervisningerne. Det er nødvendigt at øve sig for at blive bedre, men derved bliver det også meget sjovere at spille, både når du spiller alene, og når du skal spille for andre.


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld