Skip to the content

Her kan du søge efter undervisningstilbud ud fra alder og/eller område

Du kan også søge efter tilbud indenfor musik, dans, billedkunst, teater eller skrivekunst 

Billedkunst 3.-5. klasse

Vil du gerne udfordre dig selv i nye måder at skabe spændende kunstværker på? Så er billedkunst lige noget for dig!

I billedkunst dropper vi forsigtigheden og går i gang med blyanten, penslen, farverne og leret. Du kommer til at opdage nye måder at lave billeder og kunstværker på.

Nogle arbejder længe og grundigt på at færdiggøre et billede. Andre laver 10 billeder på samme dag. Der er plads til det hele, bare vi får lavet noget og har det sjovt og samtidig udvikler din fantasi og skaberglæde!

Undervisningen

Du kommer til at lære nye teknikker og udtryksformer. Du kommer også til at arbejde med mange forskellige materialer. Fx lag på lag, ler, collage, iagttagelsestegning, maleri og tryk.

Sammen vil vi finde nye, sjove og anderledes måder at forme, male og tegne på. Det kan fx være, at vi finder inspiration i forskellige kunstneres arbejde.

Vi er flere undervisere i billedkunst, og vi har forskellige tilgange; vi bruger forskellige materialer, og nogle underviser med oplæg til hele holdet, mens andre underviser individuelt på holdet. Du kan læse mere om os ved at klikke på vores navne under de forskellige hold, så du finder lige præcis den underviser, der passer bedst til dig.

Lad os sammen se, hvor kunsten fører os hen! -Vi glæder os til at få dig med.


Lærer: Lars Ringgård
Tid: Tirs. 16.00-17.20
Start: 01.09.20
Lokale: Billedkunst
Antal uger: 31
Pris: 1.880 kr. + 75 kr. for Kreaklubben,  ½ pris hvis du går til instrumental undervisning.


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld