Her kan du søge efter undervisningstilbud ud fra alder og/eller område

Du kan også søge efter tilbud indenfor musik, dans, billedkunst, teater eller skrivekunst

Tromme storhold Bindslevs Plads Man 14.45-15.35

Alternativt hold for slagtøj

Holdet henvender sig primært til nybegyndere.

Der skal både arbejdes med teknik og noder på øve plade, og der skal også spilles på trommesæt/slagtøj, hvor vi spiller forskellige rytmer og stilarter.

Undervisningen foregår på hold, og hver elev får 30 minutters undervisning pr. uge i 31 uger.

Holdformen betyder desuden, at det meste af undervisningen bliver en form for sammenspil med mindre fokus på den enkelte. Det forudsættes for oprettelsen af holdet, at der er nok tilmeldte (minimum 6 – 8 elever).

4 elever møder ind samtidig og spiller sammen i 20 minutter. Derefter møder endnu 4 ind og alle 8 spiller på øve plade i 10 minutter. Derefter tager de første 4 elever hjem, og de sidste 4 elever spiller sammen i 20 minutter

Underviser: Lars Møllenberg
Tid: Man. 14.45-15.35