Her kan du søge efter undervisningstilbud ud fra alder og/eller område

Du kan også søge efter tilbud indenfor musik, dans, billedkunst, teater eller skrivekunst

Bratsch

Vil du gerne lære at spille bratsch (eller viola, som den også kaldes)?. Vi vil rigtig gerne lære dig det! -hvad enten du er barn, ung eller voksen.

Bratschen er violinens "storebror". Du stryger den, ligesom en violin, men den er lidt større, og har en dybere og mørkere klang. Mange starter med at spille violin, men du kan også starte med at spille bratsch.

Når du skal lære at spille bratsch, er er vigtigste for os, at du finder glæden ved at spille og glæden ved at udvikle dig. Derfor vil vi også meget gerne tage udgangspunkt i, hvad du har lyst til at spille, lære, og hvad du har af ambitioner.

Din første undervisning i bratsch vil normalt starte med, at du pakker instrumentet ud og får det stemt. Herefter laver vi enten nogle lege med bueøvelser, med rytmer eller du lærer et stykke musik. Det kan være ved at imitere eller ud fra en node, eller en helt anden måde. Det kan være, at du får nogle lyd- eller videooptagelser, som kan hjælpe dig i din øvning derhjemme.

NB. Obligatorisk sammenspil.
Det at spille sammen er en stor del af at spille et strygerinstrument. Du skal derfor som elev også tilmelde dig et af skolens klassiske sammenspilshold.

Vi glæder os til at spille sammen med dig!