Her kan du søge efter undervisningstilbud ud fra alder og/eller område

Du kan også søge efter tilbud indenfor musik, dans, billedkunst, teater eller skrivekunst

Børn/Forældre rytmik 2-3 år

Rytmik for førskolebørn og deres voksne er for jer, der vil have et godt, sjovt og trygt samvær omkring musik, sang, leg og bevægelse.

Til rytmikundervisningen får I sammen, børn og voksne, lejlighed til at synge, danse, spille på instrumenter, lege med småredskaber (bolde, hulahopringe, ærteposer mm.) - måske lave drama og tegne -ud fra en ramme af rim, remser, sange og sanglege - gamle som nye.

Sammen går vi på opdagelse i musikkens verden og lægger et godt grundlag for barnet til bl.a. at kunne arbejde videre med de musiske fag ud fra tanken om DET HELE MENNESKE.

Det er målet at vi, med udgangspunkt i barnet, arbejder med barnets musiske udtryk og fantasi, motorik og stemme, sociale kompetencer, sanser og koncentration.

Vi laver rytmikholdene sådan, at I kan gå sammen med de andre børn/voksne fra børnene er 0-5 år og dermed lære hinanden godt at kende på holdene.

De fleste hold er målrettet barnets alder, så undervisningen tager hensyn til barnets alder, men på FAMILIERYTMIK, kan du tage alle dine 0-5 årige med på samme hold og her er samværet i centrum.

I løbet af året vil hele jeres familie ud over undervisningen, blive tilbudt at komme med til fastelavnsfest og en familiekoncert.

Jeg glæder mig til at være sammen med jer omkring rytmik!

Lærer: Hanne Højgaard Hede
Tid: Ons. 17.00-18.00
Start: 02.09.20
Lokale: Rytmiksalen
Antal uger: 31
Pris: 1.880 kr. + 75 kr. for Kreaklubben.