Skip to the content

Her kan du søge efter undervisningstilbud ud fra alder og/eller område

Du kan også søge efter tilbud indenfor musik, dans, billedkunst, teater eller skrivekunst 

Småhold SANG

Sangundervisningen er for dig, som har lyst til at gå på opdagelse i, hvordan du kan bruge din stemme. Det, der gør det sjovt og spændende at gå til sang er nemlig, at du lærer, hvordan du bruger din stemme optimalt og på flere forskellige måder, både i forhold til klang og udtryk.

Undervisningen

Du er med til at bestemme, hvilke sange og stilarter, vi vil arbejde med. Vi prøver forskellige ting af, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dit niveau og lige præcis din stemme.

Vi er 6 sanglærere på Den Kreative Skole, og vi spænder bredt i repertoire og teknik-metoder. Hvis du har specielle ønsker, er du velkommen til at blive guidet til den rigtige lærer for dig.

Man udvikler sig rigtig meget, når man skal optræde foran andre. Derfor vil du i løbet af året vil blive tilbudt at synge ved koncerter. Der er også mulighed for, at vi arrangerer fællestimer og workshops.

Vi lægger vægt på, at det skal være en god, tryg og (ikke mindst) lærerig oplevelse for dig få undervisning her hos os.

Småhold for begyndere

Hvis undervisningen foregår på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere, når du skal lære at synge. Holdet sammensætter vi ud fra alder. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at synge. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi synger.

Hvis undervisningen foregår andre steder end på Bindslevs Plads, kommer du på et småhold så vidt, det er muligt.

Vi glæder os til at møde dig.

Undervisere:


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld