Skip to main content

Elbas

Vil du lære at spille el-bas? Vi vil rigtig gerne lære dig det!

El-bassen er for dig, der kan lide at groove og dermed lægge et solidt fundament for sangere og solister. El-bassen er nemlig et udpræget rytmeinstrument, der sammen med trommerne lægger det rytmiske og harmoniske fundament i musikken.
Du kommer til at lære fede bas-riffs, og du vil også komme til at spille melodier, akkorder og soloer. Du skal lære at skifte mellem fingerspil, slap og plekterteknikker. Og så vil du lære det grundlæggende om musikteori og noder.
Der er også mulighed for at prøve kræfter med kontrabassen.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere
Hvis undervisningen foregår på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Holdet sammensætter vi ud fra alder. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille elbas. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre, og det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller.

Undervisere: Anton Johannes Hejl / Morten Svenningsen / Flemming Giese
Pris: Se solounderundervisning under Priser og praktisk
Start: Uge 34 (for dig der er under 25 år) og uge 35 (for dig der er over 25)
Antal undervisningsuger: 37 uger (for dig der er under 25 år) og 30 uger (for dig der er over 25)
Se sæsonplan

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.


Elbas
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld