Skip to main content

 

 

Bliv en del af Visuel Silkeborg

Er du fascineret af design, kunst, arkitektur eller tegning? Ønsker du at søge ind på en design, arkitektur- eller kunstskole? Eller er du nysgerrig på og har glæde af at arbejde med dit visuelle udtryk?

Visuel Silkeborg er en unik mulighed for dig, som ønsker at afprøve og udforske dine kreative kræfter med visuelle, innovative og kreative opgaver på høj niveau - samtidig med, at du tager din ungdomsuddannelse. 

Kom med på en spændende og kreativ rejse med os, hvor du får mulighed for at fordybe dig i den kreative proces samt udforske, hvad det vil sige at arbejde med for eksempel grafisk design, visualisering, animation, tegning, arkitektur, mode, illustration og produktiondesign. 

Ordningen strækker sig over 3 år og består af 240 timers undervisning årligt. Undervisningen ligger uden for skoletiden to dage om ugen samt 6-8 weekender. 

Visuel Silkeborg er for unge mellem 15 - 21 år fra alle ungdomsuddannelser i Silkeborg: STX, HHX, HTX, HF, VUC, EUX og erhvervsuddannelserne.

  • Tilmeld dig Visuel Silkeborg HER. 
  • Du er optaget på Visuel Silkeborg ordningen, når du modtager et optagelsesbrev fra os på Den Kreative Skole. Framelder du dig ordningen tidligere end en måned inden opstart, hæfter du ikke for en måneds betaling i opsigelsesperioden.

Betaling og vilkår 

  • Fuld betaling for undervisning på Visuel Silkeborg ordningen udgør 1.050 kr. pr. mdr., som betales 11 gange årligt. Betalingen opkræves månedlig med betaling den 1. hver måned (undtagen juli måned). 

Friplads 

  • Der kan ansøges om delvis friplads i tilmeldingsmodulet. Ved yderligere spørgsmål omkring friplads kan du kontakte leder af Den Kkreative Skole: Knud Mortensen på 20464039 / knudmortensen@silkeborg.dk 

Udmeldelse

  • Hvis du ønsker at stoppe i Visuel Silkeborg, kan du melde dig ud inden udgangen af hver måned i sæsonen. Du betaler måneden ud samt måneden efter. Du skal lave en skriftlig udmeldelse til skolens administrationdenkreativeskole@silkeborg.dk 

 

  • Undervisningen foregår uden for skoletiden to dage om ugen - hver tirsdag og torsdag fra 16.30-18.30 på Den Kreative Skole samt 6-8 weekender om året
  • Der er deltagerbetaling på 1050 kr. om måneden 11 gange om året. Prisen inkluderer undervisning, materialer og adgang til atelier. 
  • Ordningen har ingen optagelsesprøve, da vi tror på, at alle har et talent, vi kan udvikle. 

Gennem undervisningen hos Visuel Silkeborg får du mulighed for at fordybe dig i de kreative processer og fag, hvor du vil blive stillet visuelle og innovative procesopgaver. 

Under dit forløb hos Visuel Silkeborg vil du blive undervist af faste undervisere fra på Den Kreative Skole, men der vil også være afvekslende og spændende input med undervisning fra gæstelærere fra design- og arkitekturbranchen. Du vil komme tæt på den virkelige verden, når vi skal besøge relevante virksomheder, designskoler m.m. 

Du vil få vigtig indsigt i dine kunstneriske evner og du kommer til at skabe dig en portfolio, som du enten kan bruge til at søge videre inden for de kreative fag eller skoler - eller kigge tilbage på din egen udvikling og dygtiggørelse.