Skip to main content

Jannik Broz

Jannik om sit fag
 “Verden ER visuel, for vi modtager langt de fleste sanseindtryk gennem vores øjne. Alle børn og unge har ret til fællesskaber, hvor de kan udvikle deres visuelle færdigheder og kreative mindset på en sjov, lærerig og interessant måde, og det er netop det, jeg gerne vil, når jeg underviser.”
 
Undervisningen
 “Det skal være lysten, der driver værket, når vi går på opdagelse i et laboratorium af visuelle indtryk - og det uanset hvilket niveau du har, når vi møder dig første gang. Jeg arbejder med en praksisbaseret tilgang inden for eksempelvis tegning, design, kunst, arkitektur og animation. Alle kan have stor gavn af at mestre, det vi kalder et visuelt sprog som et supplement til den mere boglige tilgang, vi ser i folkeskolen.”   
 
Baggrund
 Jannik er uddannet billedkunstner fra Grafisk Skole i Aarhus og har herefter taget flere efteruddannelser - blandt andet i designbaseret procesfacilitering. Der står erfaring i panden på ham, for han har undervist i næsten 30 år i et væld af forskellige visuelle udtryksformer. Han er også idémand til flere store landsdækkende events som Danmarksmesterskaberne i Tegning, Tegnefestival, og så har han været med til at opstarte et helt unikt miljø til udvikling af visuelle talenter.