Skip to main content

Danmarks største live-tegnekonkurrence for 9 - 21 årige

DM i Tegning

 

 

DM i Tegning kommer til Silkeborg

Grib blyanten og vær med til Danmarks største tegnefest, når DM i Tegning kommer til Silkeborg for første gang nogensinde. 

Den 12. oktober 2024 afvikles DM i Tegning i Campus Huset i Silkeborg, hvor landets dygtigste tegnere i alderen 9 - 21 år samles for at dyste i et væld af tegnediscipliner. Disciplinerne annonceres d. 1. august og deadline for at indsende tegnerne til kategorierne er 1. september.

En tegnefest med livepublikum, projicering af tegningerne på storskærm, landets førende kreative navne som dommerpanel og Lakserytteren som vært!

Følg med på Facebook og Instagram for løbende info om arrangementet, workshops og konkurrencer. 

Et stort tegnefællesskab 

DM i Tegning er den største live-tegnekonkurrence i Danmark og har gennem de sidste 13 år engageret mere en 113.000 børn og unge gennem tegneudfordringer, workshops og det årlige mesterskab.

Mesterskabet indgår som en del af en større indsats og samarbejde mellem Den Kreative Skole i Silkeborg, Kunstcentret Silkeborg Bad og Museum under navnet ALLE TEGNER. Et samarbejde, der vil skabe synlighed omkring tegning og udbrede det visuelt-kreative sprog i inkluderende fællesskab. Vi vil inspirere til tegneglæde, dyrke tegnefællesskaber - og skabe en stor tegnefest i og omkring Silkeborg. 

  • Klar, parat, tegn - den 1. august løfter vi sløret for årets tegnediscipliner, hvor du kan indsende tegninger i den kategori, du vil deltage i. 

  • Forbedr dine teknikker og slip fantasien løs til tegneworkshop på Den Kreative Skole d. 9.-10. august

  • Deadline for at indsende din tegning og tilmelde dig konkurrencen er 1. september. 

  • Den 12. oktober afholdes DM i Tegning LIVE i Silkeborg i Campus Huset ved biblioteket. 

Er du klar til at træde ind i tegnekunstens skønne og eventyrlige verden? 

Så vær med til tegneworkshop den 9.- og 10. august! Workshoppen er aldersopdelt, så du kan deltage fredag d. 9. august, hvis du er 15-21 år og lørdag d. 10. august, hvis du er mellem 9-14 år.  

Uanset om du er en begynder eller en erfaren tegner, er denne workshop skræddersyet til at styrke dine evner og løfte dit tegnepotentiale til nye højder.

Vores tegneunderviser Jannik Broz vil guide dig gennem en række sjove og udfordrende øvelser, der vil hjælpe dig med at forbedre din stregkontrol, eksperimentere med forskellige teknikker og udforske din tegnefantasi.  

Med i prisen er to voksenfribilletter til enten Museum Jorn eller Kunstcentret Silkeborg Bad, så dine forældre eller venner kan få sig en kunstoplevelse, imens du tegner løs. Med i prisen følger en sandwich og en vand til workshoppens frokost.  

Så tag din blyant og dine tegneevner med til vores workshop, og vær klar til at blive en ægte tegneninja! Uanset om du drømmer om at stå øverst på sejrsskamlen eller bare ønsker at udfordre dig selv og have det sjovt med andre tegneentusiaster, er denne workshop det perfekte sted at sætte ild i din tegneglæde.  

Køb billet til tegneworkshoppen her.