Skip to main content

Alle fag

Småhold CAJON

Cajon betyder kasse på spansk. Det er såmænd "bare" en trækasse, man sidder på, mens man spiller på den med hænderne.

Cajonen kan indgå nærmest i alle genrer og gør det ofte ud for et trommesæt. Instrumentet er de seneste år blevet et fast indslag på scenerene rundt om i landet.

Kom og prøv dette enkle instrument, som man kan få så meget ud af bare ved at bruge hænderne på en "kasse"!

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille på Cajon, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre
Der er op til 6 deltagere på et hold..

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumenthold, er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig.

OBS: Hvis du er yngre eller ældre end 2.-7. kl., kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Undervisere: Klaudiusz Horowic
Start: uge 34
Antal undervisningsuger: 37
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.700 (solo koster fra 4.900 kr.). Undervisningstiden kan blive justeret, hvis der er færre end 4 elever på holdet.

Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning) er øvrige musikhold GRATIS. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Se mere om vores priser og betingelser.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her


Småhold CAJON

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld