Super Soul Orkester - elite (15-22 år)

Har du lyst til at være blandt de bedste i et orkester? Så er Super Soul Orkesteret lige noget for dig.

Super Soul er Den Kreative Skoles eliteorkester. Det består af et orkester med blæsergruppe, solister og kor.

Som en del af orkesteret får du en masse spændende oplevelser. Vi er med til flere store shows, hvor vi blandt andet arbejder sammen med dansere.

I orkesteret kommer du til at spille både nyt og gammelt - og ikke kun soulmusik.

Du skal have lyst til udfordring, og du skal være parat til at investere tid. Der kræver disciplin at være med og du skal have solid erfaring med dit instrument.

Super Soul er spændende men også krævende, og derfor skal du bestå en optagelsesprøve, for at kunne være med.

Optagelse i orkesteret sker gennem aftale med orkesterlederen.

Underviser: Flemming Berg
Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning på Den Kreative Skole ellers 1.880 kr.

Super Soul Orkester - elite (15-22 år)