Ukulele

Ukulele er for dig -hvad enten du er barn, ung eller voksen-, som har lyst til at fordybe dig i den sprøde klang og særlige tuning. Ukulelen har sit helt eget musikalske udtryk, som du ikke finder på andre strengeinstrumenter.

Ukulelen kommer oprindeligt fra Portugal, men de fleste forbinder den i dag med Hawaii, hvor det nærmest er et "national-instrument"
På ukulele er der altid noget at lære, men samtidig er det utrolig nemt at komme i gang med at spille ukulele.

Undervisningen
I undervisningen vil du komme til at lære akkorder til melodier og sange, noder, tabulatur/tabs, fingerspil, solostykker og sammenspil. Og du vil også få mulighed for at spille på andre instrumenter fra ukulele-familien.

Samtidig vil du løbende få mere og mere erfaring med musikkens verden, både praktisk ved at spille musik og teoretisk ved at lære forstå musik.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere 2.-7. kl.

Hvis du går i 2.-7. kl. og tilmelder dig ukuleleundervisning på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille ukulele. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre. Det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller. Tilmeld dig ukulele-småhold her

Aloha (velkommen) til Ukulele-undervisning :)

Priser og betingelser - se under soloundervisning.

Ukulele