3.-5. kl.: Hummingbirds - GRATIS

Elsker du bare at synge?
Så er vores rytmiske kor helt sikkert noget for dig - og så er det ovenikøbet gratis!

Vi synger mange forskellige rytmiske sange - også nogle gange flerstemmigt - og arbejder med at styrke stemmen og det musikalske udtryk gennem sangøvelser og rytmetræning. Det giver selvtillid og tro på sig selv, når stemmen bliver trænet og styrket ,og det er sjovt, når det rykker!

Du kommer til at være sammen med en masse, der har den samme passion som dig, og vi skal selvfølgelig også ud at synge koncerter. En tradition er bl.a. vores Luciakor til julekoncerten, og i januar 2023 skal vi også deltage i Skolernes store Nytårskoncert i Jysk Musikteater med kæmpe kor og orkester.

Skynd dig at tilmelde dig, så vi kan blive et KÆMPE kor!

Underviser: Dorthe Rosgaard Rasmussen
Pris: gratis

3.-5. kl.: Hummingbirds - GRATIS

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld: