Guitarorkestret - øvede

Elsker du at spille guitar på et højt niveau? Og har du lyst til at spille sammen med andre? Så er guitarorkestret lige noget for dig!

Sammen med os kommer du til at kaste dig ud i alle mulige genrer, fx gypsy-jazz, latin, balkan, irish, og meget mere. At være en del af orkestret og få musikken til at lyde helt vildt godt i fællesskab er en oplevelse, som du ikke må gå glip af.

I orkestret spiller vi både på akustiske guitarer og evt. andre strengeinstrumenter som fx mandolin, ukulele eller banjo.

Du skal kunne læse noder og tabulatur, og du skal ikke være bange for udvidede akkorder.

Vi glæder os til at få dig med!

Underviser: Erik Hagner
Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning på Den Kreative Skole ellers 1.880 kr.

I videoen herunder kan du se guitarorkestret spille Georg Riedel-klassikeren fra Alfons Åberg. Et af orkestrets medlemmer, Mads Witter, har arrangeret stykket.

Guitarorkestret - øvede