7.-10. kl.: Vokalerne

Det giver selvtillid og tro på sig selv, at stemmen bliver trænet og styrket, og det er sjovt når det rykker!

I Vokalerne er der plads til, at du både kan dyrke din egen stemme og samtidig mærke glæden ved at synge sammen med andre.

Vi synger pop, jazz, soul og arbejder med at styrke stemmen og det musikalske udtryk gennem sangøvelser og rytmetræning. Du får både sunget lidt solo og selvfølgelig en hel masse kor!

Vi skal også ud at synge små koncerter og måske også i studiet og indspille nogle af de sange, vi har øvet på.

Sangerne i Vokalerne siger:
”Det er mega sjovt, fordi man får lov til at synge sammen med andre”.
”Du er ikke alene, men kan altid støtte dig op ad de andre, men man bliver også god til selv at holde sin stemme”.
”Det er et godt supplement til solo - også hvis du spiller andre instrumenter”.

Hvis du har lyst til at være en del af et hyggeligt og sjovt sangfællesskab, så skynd dig at tilmelde dig Vokalerne!

Underviser: Mette Maagaard
Pris: 1.950 kr. - dog gratis hvis du også er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning) på Den Kreative Skole.

Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning) er øvrige musikhold GRATIS. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Se mere om vores priser og betingelser.

7.-10. kl.: Vokalerne

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld: