Vokalerne & konsonanterne (5.-9. kl. ) - øvede

Rytmisk kor m/k

Har du lyst til at synge sammen med andre og mærke glæden og styrken ved det, men vil du også have din stemme bliver hørt og udfordret, så er det her holdet.

Her er det hyggeligt og trygt så vi kan øve at synge selv og lytte og lære at holde en korstemme. Vi synger flerstemmige pop sange og laver stemmetræning. Det giver selvtillid og tro på sig selv, at stemmen bliver trænet og styrket og det er sjovt når det rykker.

Man udvikler sig rigtig meget, når man optræder foran andre. Derfor skal vi optræde et par gange i løbet af året og vi skal også prøve at indspille i lydstudiet på DKS.

Der er plads til max 10 personer i koret. Der vil være en lille prøve inden du kan starte.

Vi glæder os til at synge sammen med dig!

Underviser: Mette Maagaard
Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning på Den Kreative Skole ellers 1.880 kr.

Vokalerne & konsonanterne (5.-9. kl. ) - øvede