Seniorband

Seniorband er et tilbud til alle, der har lyst til at spille og synge, og alle instrumenter og stemmer er velkomne!

I denne sæson har vi to seniorbands:
  • et på Bindslevs Plads (Den Kreative Skole)
  • et i Them Medborgerhus "Toftebjerg" - her kan man både tilmelde sig orkester og kor.

Seniorband på Den Kreative Skole/Bindslevs Plads
v. Søren Kristian Frydenlund-Vad

Tid og sted: Den Kreative Skole, tirsdag 10.30-11.30. Underviser: Søren Kristian Frydenlund-Vad.
  • Vi spiller folkemusik fra forskellige lande og populære sange arrangeret til præcis de instrumenter, som dukker op. Vi spiller på akustiske instrumenter som f.eks. guitar, violin, mandolin, fløjte eller harmonika.
Krav til dig: du har lidt rutine på dit instrument, eller går til instrument- eller sangundervisning på Den Kreative Skole.

Antal undervisningsuger: 31 (60 min. pr. uge - een underviser).
Pris: 1.950 kr.
--------------------------------------------------------------------------
Seniorband med kor i Them medborgerhus
v. Stig NørregaardSøren Kristian Frydenlund-Vad

Tid og sted: Them Medborgerhus, "Toftebjerg", fredag kl. 10.00-11.30. Undervisere: Stig Nørregaard (kor) & Søren Kristian Frydenlund-Vad (orkester).

Vi søsætter både et orkester og et kor!
  • Vi spiller musik fra forskellige lande, og de populære sange arrangeres til præcis de instrumenter, som måtte dukke op. Alle instrumenter er velkomne!
  • ”Themtations” er navnet på koret, og det vil nogle gange supplere bandet, men det vil også have sit eget repertoire, altså uden band. Hvis du ikke ved, om du er sopran, alt, tenor eller bas, laver vi en lille stemmeprøve, så du ved, hvor du hører hjemme.
Krav til dig er, at du har lidt rutine på dit instrument / kan synge rent.

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte

Antal undervisningsuger: 15 (slut uge 49), 90 min. pr. uge - to undervisere.
Pris: 1.950 kr.

Seniorband

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld: