Skip to main content

Småhold SANG

Hvis du gerne både vil lære at bruge din sangstemme/arbejde med stemmeteknik OG synge sammen med andre, så er småhold sang, det helt rigtige sted at starte! Uanset om du er nybegynder eller har sunget i kor 1-2 år. 

Der er både plads til at synge solo og flerstemmigt i timerne, for det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at synge sammen med andre!

Der kan være mellem 4-10 deltagere på et sanghold.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt et instrumentalt/sang småhold, er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig.

OBS: det kan blive nødvendigt at justere starttidspunktet for holdet i Gjern en smule, afhængig af hvornår eleverne på holdet får fri fra skole/kan nå frem med bus.

Undervisere: Mette Maagaard, Lene Rahbech Rosendal
Start: uge 33 (uge 32, hvis din undervisning ligger fredag).
Antal undervisningsuger: 37
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.600 (solo koster fra 4.750 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.

Når du er tilmeldt instrumental/sangundervisning (småhold og soloundervisning) er øvrige musikhold GRATIS. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Se mere om vores priser og betingelser.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben her

Småhold SANG

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld