Vi åbner igen for fysisk fremmøde den 21/4-21

Endelig kom meldingen, som vi har glædet os så meget til at få: fra på onsdag d. 21. april må vi åbne Den Kreative Skole igen!
Genåbningen kommer til at gælde alle elever under 18 år undtaget vores sangelever.

Den præcise aftaletekst lyder sådan her:

Foreningsliv, musik- og kulturskoler samt andre kunstskoler for børn og unge under 18 år med forsamlingsloft på 25 personer. Genåbningen gælder dog ikke for sangaktiviteter.

Se den samlede aftale - klik her

Det betyder altså, at der er nogle elever, der desværre må vente lidt endnu med fysisk fremmøde, men den beslutning er ude af vores hænder.
Vi gør selvfølgelig, hvad vi kan for at få jer med og vender tilbage ligeså snart, der er nyt i den forbindelse.

Udgangspunktet for genåbningen er, at vi starter op både centralt på Bindslevs Plads og decentralt på f.eks. folkeskolerne fra på onsdag. I starten af næste uge, vil vi i tæt kontakt med de decentrale undervisningssteder lave de konkrete aftaler i fht. brug af deres lokaler.

Sæsonen for holdundervisning er – som vi tidligere har meldt ud - heldigvis blevet flyttet for langt de fleste hold, så deres undervisning kører til midt i juni.

Vi kender endnu ikke de præcise retningslinjer for gennemførelsen af vores aktiviteter, men vores genåbning skal selvfølgelig være helt i overensstemmelse med de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen melder ud. Derfor er vi lige nu i gang med at gøre klar, så vi kan modtage elever under trygge forhold. I vil modtage mere information om de præcise retningslinjer, når vi har fået dem, der gælder specifikt får åbning af kulturskoler og for det enkelte instrument eller fag.

Så vidt vi er orienteret på nuværende tidspunkt, kommer vi ikke til at skulle se coronapas forud for gennemførelsen af vores aktiviteter.

Lige så snart vi er klar til det, skriver vi direkte ud til alle elever og forældre med mere detaljeret information om genåbningen.

Vi kan simpelthen ikke vente til igen at slå dørene op!