Covid-19

Når vi starter op på den nye sæson, tager vi alle forholdsregler for at hæmme smittespredning af covid-19

Vi glæder os SÅ meget til at være sammen med jer og få gang i strenge, bevægelser, tangenter, pensler, stemmer og så videre!

Forholdsregler ifm. Covid-19.

Vi er i forbindelse med sæsonopstart meget opmærksomme på, at vi tager alle de gældende forholdsregler for at hæmme spredningen af covid-19. Det er helt afgørende for os, at det er en god og tryg undervisning for os alle.

Vi følger de gældende retningslinjer og generelle tiltag samt vejledende anbefalinger for danske musik- og kulturskoler. Læs dem her (PDF)

Småhold og soloelever

Fredag d. 14. august starter de første småhold og soloelever. Vores helt konkrete tiltag i den forbindelse er fx, at vi spritter af, holder afstand og lufter ud i løbet af undervisningsdagen. Det er vores erfaring fra før sommerferien, at vi opretholder en god undervisning samtidig med, at vi tager vores forholdsregler.
Alle forældre og elever får tilsendt en mere udførlig oversigt over, hvad lærerne arbejder ud fra, når de gennemfører deres undervisning.

Hold

Fra fredag d. 28. august har alle vores hold sæsonopstart. Vi kommer også her til at indrette undervisningen efter forholdsreglerne. Det betyder, at vi sørger for, at vi overholder de gældende afstands- og hygiejnekrav. Også her sender vi mere konkret information til vores elever umiddelbart før vi starter op.

Tryg opstart for alle

Vi sørger for at skabe rammerne for en tryg opstart, både i vores hus på Bindslevs plads og alle øvrige steder, hvor vi underviser. Samtidig beder vi elever være særligt opmærksomme på, at I er helt raske, når I deltager i undervisning. Hvis du har mildere symptomer, men føler dig frisk nok til at få undervisning, kan du tage en dialog om alternative muligheder for at gennemføre undervisningen med din lærer.

Corona eller ej - vi er helt overbeviste om, at vi får en formidabel sæson! Og vi kan slet ikke vente med at komme i gang!