Skip to the content

Covid-19

Vi tager alle forholdsregler for at hæmme smittespredning af covid-19

Vi er SÅ glade for at være sammen med jer og have gang i strenge, bevægelser, tangenter, pensler, stemmer og så videre!

 

Retningslinjer fra 26. oktober 2020

De nyeste udmeldinger fra regeringen kommer til at betyde følgende:

Ift. forsamlingsforbud
  • Undervisningssituationer for børn og unge op til 21 år: Vi må forsamles op til 50 personer med gældende retningslinjer ift. fx afstand og hygiejne
  • Undervisningssituationer for elever på 22 år og opefter: i udgangspunktet må vi forsamles op til 10 personer - der kan være undtagelser, hvor vi må forsamles op til 50  
    •  Særligt for rytmikhold: forældre må gerne være med i undervisningen, hvor der må forsamles op til 50 personer
  •  Arrangementer: Vi må forsamles op til 500 personer. Deltagerne skal sidde ned og kigge i samme retning. Gældende retningslinjer ift. fx afstand og hygiejne skal selvfølgelig også overholdes.  
Ift. mundbind
  •  Fra 29. oktober skal alle på 13 år og opefter bære mundbind ved ankomst og afsked på Den Kreative Skole, og når man bevæger sig rundt i bygningen. Man skal ikke bære mundbind, når man er ankommet til sin plads i undervisningslokalet og når undervisningen foregår

 

Hvis du vil læse mere om de nyeste retningslinjer, der gælder for kulturinstitutioner, kan du finde dem via kulturministeriets hjemmeside her

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

 

Generelt om forholdsregler ifm. Covid-19.

Vi er meget opmærksomme på, at vi tager alle de gældende forholdsregler for at hæmme spredningen af covid-19. Det er helt afgørende for os, at det er en god og tryg undervisning for os alle.

Vi følger de gældende retningslinjer og generelle tiltag samt vejledende anbefalinger for danske musik- og kulturskoler. Læs dem her (PDF). 

Småhold og soloelever

Ift. til småhold og soloelever: vores helt konkrete tiltag i den forbindelse er fx, at vi spritter af, holder afstand og lufter ud i løbet af undervisningsdagen. Det er vores erfaring fra før sommerferien, at vi opretholder en god undervisning samtidig med, at vi tager vores forholdsregler.

Hold

Ift. hold: vi indretter undervisningen efter forholdsreglerne. Det betyder, at vi sørger for, at vi overholder de gældende afstands- og hygiejnekrav. 

Tryg undervisning for alle

Vi sørger for at skabe rammerne for en tryg undervisning, både i vores hus på Bindslevs plads og alle øvrige steder, hvor vi underviser. Samtidig beder vi elever være særligt opmærksomme på, at I er helt raske, når I deltager i undervisning. Hvis du har mildere symptomer, men føler dig frisk nok til at få undervisning, kan du tage en dialog om alternative muligheder for at gennemføre undervisningen med din lærer. 

 

Corona eller ej - vi er helt overbeviste om, at vi får en formidabel sæson!