Skip to main content

Jelena Durovic

Jelena om sit fag

"Cello, synes jeg, er et instrument, som kan blandes i alle orkester, musikgrupper og især alle genre. Men også som cellist uakkompagneret fx som alenelyd i en billedudstiling med lydfarve eller Bach cello suite. Der viser cello sin rolle i lydbidrag og musikfortælling, musikillustration, der overgår selve instrumentet."

Undervisningen

"Det er vigtigt for mig, at der er kreativitet i undervisningen. Og så synes jeg, at gruppeundervisning rummer mange muligheder. Det er mit ønske at finde metoder til at åbne individuelle potentialer. Jeg brænder for alt fra at undervise elever fra indskolingen til at støtte potentielle MGK- og DKM-kandidater gennem talentundervisning." 

Baggrund

Jelena er uddannet cellist fra Musik Konservatoriet. Hun er videreuddannet ved Morten Zeuthen og Anders Grøn i Suzuki- og Alexandermetoden. Hun har spillet både i Operaorkester og Symphoniorkester. Hun spiller i Silketrio og har også spillet i Ålholm Trio. Jelena er desuden uddannet som kunsthåndværker i bog- og avisillustrationer på Kunsthåndværksskole.  
Jelena Durovic

E-mail : jed@denkreativeskole.dk

Telefon : 60475722

Underviser i: