Skip to main content

Tejs Dragheim-Lauritsen

Tejs om sit fag 
“At skabe og spille musik sammen med andre er en helt fantastisk oplevelse. Jeg har selv fra helt ung været med i bands og orkestre og mærket magien når det hele spiller sammen. Det stærke fællesskab, de mange sjove timer i øvelokalet og de store oplevelser ved både at spille og opleve koncerter sammen med sit band, er noget jeg brænder for at give videre. Jeg arbejder for at formidle og udvikle de mange gode musikalske praksisfællesskaber vi kan tilbyde og for at åbne døren for alle børn og unge til musikkens magiske verden.”

Undervisningen 
“Jeg underviser altid ud fra en faciliterende tilgang. Mit fornemste job som musiklærer er at skabe spændende og trygge rammer, hvor eleverne kan udfolde sig kreativt sammen, i deres eget tempo. Jeg har kun haft gode oplevelser med at lade børn og unge selv få ejerskab over det musikalske indhold i undervisningen. Alle elever, uanset teknisk og musikalsk niveau, kan være med til at skabe deres eget musik, hvis de får den rigtige hjælp og støtte.”

Baggrund 
Tejs er uddannet kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2014 med kontrabas og komposition som hovedfag. Han har gennem årene spillet talrige koncerter som “sideman” rundt i både ind- og udland, samt indspillet plader med diverse kunstnere, primært inden for genren Jazz.
Ud over sit arbejde på Den Kreative Skole har Tejs siden 2013 været en fast del af Grobund Bandakademi i Aarhus og de mange forskellige projekter, der er opstået i og omkring Bandakademiet. Blandt andet som medforfatter til bogen Banddoktor som kan læses HER.
Tejs Dragheim-Lauritsen

E-mail : td@denkreativeskole.dk

Telefon : 60178620

Underviser i: