Skip to main content

Niels Hagner Mårup

Niels om sit fag
Jeg brænder for træblæsere, og mener at alle burde stifte bekendtskab med disse alsidige og udtryksfulde instrumenter. På saxofoner og klarinetter har vi en særlig mulighed for at forme med instrumentets klang og at udtrykke sig gennem musikstykker eller improvisation.

Undervisningen
Jeg mener at en undervisers vigtigste rolle er at lytte til sine elever. Derfor gør jeg meget ud af at undervisningen foregår i samspil mellem os to, som underviser og elev; så det bliver muligt at vi kan inspirere hinanden, og at jeg kan møde dig lige der hvor du er. Når vi har fundet fælles fodslag er det så min opgave at udfordre dig, og give dig de fornødne musikalske værktøjer, så du først kan komme ud på gyngende grund, og derefter sikkert tilbage igen.

Baggrund
Niels Hagner Mårup er konservatorieuddannet og har en bred musikalsk erfaring fra jazz, cabaret, rock og verdensmusik mv. Derudover har han en bred pædagogisk erfaring som både efterskole- og højskolelærer. Han spiller stort set alle træblæsere, fra piccolofløjte til barytonsax. Dette gør han brug af i bla. Disney-orkesteret "Luftens Helte", hvor han har spillet med bl.a. Lars Thiesgaard og Stig Rossen.
Niels Hagner Mårup

E-mail : nhm@denkreativeskole.dk

Telefon : 29887382

Underviser i: