Skip to main content

BalletCamp for de mindste (6-10 år)

Er du 6-10 år og har du en balletdanser i maven? Så kom og vær med til BalletCamp i uge 32! Du kan være med både som nybegynder og som øvet. 

Hver dag begynder vi med at varme op, så vi er helt klar i kroppen til at danse. I løbet af ugen kommer du til at lære både en klassisk og en moderne balletdans samt en ’character’-dans, som minder meget om en folkedans. Og vi kommer til at have det SÅ sjovt med at danse sammen! 

Du kommer også til at møde nogle ældre balletelever, som vil danse for os i deres fine kostumer og vise deres tåspidssko. 

Vi slutter hver dag af med at hive yogamåtterne frem og meditere. Det trænger vi nemlig til efter at have danset i så mange timer. 

Om fredagen kl. 15.00-15.30 laver vi en opvisning med alt det, vi har lært i løbet af ugen. Her skal vi selvfølgelig have nogle fine balletkostumer på, og det låner du af os. Forældre og søskende er meget velkomne til at komme og se vores forestilling. 

  • Undervisere: Tammy Mary Skouboe Sørensen / Flora Kryger Hansen 
  • Pris: 650 kr. (+ billetgebyr 5 kr.) 
  • Tilmelding: Der er plads til max 25 elever, der fordeles efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding sker her.
  • Tid: Uge 32: Mandag til fredag kl. 9.00-15.00. Opvisning for forældre kl. 15.00-15.30 om fredagen 
  • Sted: Den Kreative Skole, Bindslevs Plads 7, 8600 Silkeborg 
  • Husk madpakke hver dag. 

Balletsko og tøj til campen: Det er vigtigt, at du har det rigtige fodtøj, når du skal danse ballet. Derfor skal du have nogle balletsko til campen (det er nemlig svært at danse i almindelige gymnastiksko eller strømpefødder/bare fødder). Du kan købe balletsko på balletbutikken.dk De koster ca. 120 kr. Du kan danse i gymnastiktøj, ballettøj eller bare noget tøj, som du kan bevæge dig i.