Skip to main content

Kunst og Design (16-20 år)

Kan du mærke lysten og nysgerrigheden efter at prøve af, hvad det vil sige at arbejde professionelt med arkitektur, design eller kunst? 

Her på holdet får du muligheden for at forstå og mestre de processer, metoder, materialer og former, der kendetegner de tre fagområder. 

I løbet af sæsonen kommer vi omkring emner og opgaver, som giver dig mulighed for både at udvikle din individualitet og at øve dig i at indgå i forskellige typer af samarbejder med de andre på holdet.

I perioder kommer du også til at arbejde selvstændigt med dine helt egne projekter med sparring og vejledning fra din underviser. 

Udover de 31 undervisningsgange får du gratis undervisning tre til fire hele lørdage i løbet af sæsonen. Her kommer vi til at fordybe os særligt i fx et tema eller en metode.  

Holdet er specielt henvendt til dig, som fortsætter fra enten Design, Billedkunst eller Tegning eller dig, som fx har haft valgfag i Håndværk og Design i udskolingen. Er du i tvivl om holdet er for dig? Så kontakt Jannik, som er underviser.

Underviser: Jannik Broz
Start: uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Pris: 1.950 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.!
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben

Kunst og Design (16-20 år)
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld