Skip to main content

Kunst og Design (16-20 år)

Kan du mærke lysten og nysgerrigheden efter at prøve af, hvad det vil sige at arbejde professionelt med arkitektur, design eller kunst? 

Her på holdet får du muligheden for at forstå og mestre de processer, metoder, materialer og former, der kendetegner de tre fagområder. 

I løbet af sæsonen kommer vi omkring emner og opgaver, som giver dig mulighed for både at udvikle din individualitet og at øve dig i at indgå i forskellige typer af samarbejder med de andre på holdet.

I perioder kommer du også til at arbejde selvstændigt med dine helt egne projekter med sparring og vejledning fra din underviser. 

Udover de 31 undervisningsgange får du gratis undervisning tre til fire hele lørdage i løbet af sæsonen. Her kommer vi til at fordybe os særligt i fx et tema eller en metode.  

Holdet er specielt henvendt til dig, som fortsætter fra enten Design, Billedkunst eller Tegning eller dig, som fx har haft valgfag i Håndværk og Design i udskolingen. Er du i tvivl om holdet er for dig? Så kontakt Jannik, som er underviser.

Underviser: Jannik Broz
Start: uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  

Kunst og Design (16-20 år)
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld