Skip to main content

Drengedans fra 11 år

Drengedans er et unikt tilbud for dig, der identificerer sig som dreng, og som tør og vil(!) danse. 

Hvad kan du opleve i undervisningen?
Igennem dans opbygger vi mere selvtillid og mod til at stå frem og være os selv. Det vil du opleve til drengedans, hvor vi skal arbejde med forskellige dansestile som hip hop, break, moderne, ballet, floorwork og freestyle. Vi skal høre musik i alle genrer, som kan give inspiration til at være kreative med dansen, og så skal vi arbejde med performance og koreografi, som vi skaber sammen.

Vi danser i Jysk Musikteater!
Danseundervisningen kulminerer i to shows hvert år: et juleshow og et forårsshow! Vores shows foregår på en stor scene i Jysk Musikteater, hvor vi danser for fulde sale, og det er en kæmpe oplevelse at være med til.

Underviser: Jon Stage
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold)
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  Drengedans fra 11 år
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld