Skip to main content

KreaDans (0.-3. kl.)

KreaDans er for dig, der er elsker at danse og slippe din kreativitet løs til musik!

Hvad kan du opleve i undervisningen?
Til KreaDans kommer du med på opdagelse i dansens finurlige verden, når vi sammen finder på nye, sjove, udfordrende og lærerige måder at bevæge os på til sjov og glad musik.

Det er målet, at du får åbnet op for din kreativitet og nysgerrighed og får et rum hvor du kan dele din danseglæde med andre børn, der også elsker at danse

Vi danser i Jysk Musikteater!
Danseundervisningen kulminerer i to shows hvert år: et juleshow og et forårsshow! Vores shows foregår på en stor scene i Jysk Musikteater, hvor vi danser for fulde sale, og det er en kæmpe oplevelse at være med til.

Undervisere: Hanne Stubberup Randel / Sofie Birk Kramer
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold). 

Kreaklubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen. KreaDans (0.-3. kl.)
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld