Skip to main content

Hip Hop - Old School fra 11 år

Old school Hip Hop er for dig, der har en drøm om at stå i skolegården og imponere de andre med en ægte hip hop-attitude og svedige moves. 

Hvad kan du opleve i undervisningen?
I Hip hop arbejder vi med nogle af de grundlæggende old school-dansestilarter indenfor genren såsom locking, popping, breaking og meget mere. Vi skal lave footwork, freezes og powermoves, imens vi arbejder med flow og freestyler til old school funk og 90'er hiphop.

Vi tager forbehold for fordelingen af dansere på de forskellige hold, da vi efter en faglig vurdering ønsker at skabe de mest harmoniske hold. Derfor kan du inden sæsonstart evt opleve et holdskifte.

Vi danser i Jysk Musikteater!
Danseundervisningen kulminerer i to shows hvert år: et juleshow og et forårsshow! Vores shows foregår på en stor scene i Jysk Musikteater, hvor vi danser for fulde sale, og det er en kæmpe oplevelse at være med til.

Underviser: Jon Stage
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold). 

Kreaklubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  Hip Hop - Old School fra 11 år
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld