Skip to main content

Jazzdans (fra 5. kl.)

Jazzdans er for dig, der har lyst til at udforske en teknisk og udtryks genre indenfor scenekunst.

Hvad kan du opleve i undervisningen?
Til jazzdans vil du komme til at arbejde med basistrin indenfor jazz og jazzballet, der både rummer træning i styrke, smidighed, teknik og improvisation. Vi skalogså arbejde med at improvisere og lære at skabe og performe vores egen koreografi.

Vi tager forbehold for fordelingen af dansere på de forskellige hold, da vi efter en faglig vurdering ønsker at skabe de mest harmoniske hold. Derfor kan du inden sæsonstart evt opleve et holdskifte.

Vi danser i Jysk Musikteater!
Danseundervisningen kulminerer i to shows hvert år: et juleshow og et forårsshow! Vores shows foregår på en stor scene i Jysk Musikteater, hvor vi danser for fulde sale, og det er en kæmpe oplevelse at være med til.

Underviser: Sofie Birk Kramer
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Undervisningssted: Den Kreative Skole, Bindslevs Plads 7

Kreaklubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  Jazzdans (fra 5. kl.)
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld