Skip to main content

Breakdance

Hvis du er mellem 5 - 10 år, kan du som noget nyt på Den Kreative Skole gå til Breakdance! 

Hvad kan du opleve i undervisningen?
Break, kendt som breakdance, kommer fra gaderne i New York og er hiphopkulturens oprindelige dans. Vil du lære at lave de sejeste moves, snurre rundt på gulvet, lave freezes på hænderne og danse med den sejeste attitude? Så er break nok lige noget for dig!
Cyphers og battles er break kulturens grundsten. I cyphers står man i en rundkreds og skfites til at danse. I battles konkurrerer man solo eller i grupper, også kaldet crews. Derudover handler det om at vise hinanden respekt, at have det sjovt, at være en del af et fællesskab og ikke mindst at dele dansegulvet med hinanden.

Vi danser i Jysk Musikteater!
Danseundervisningen kulminerer i to shows hvert år: et juleshow og et forårsshow! Vores shows foregår på en stor scene i Jysk Musikteater, hvor vi danser for fulde sale, og det er en kæmpe oplevelse at være med til.

Underviser: Jon Stage
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold)
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31

KreaKlubben 
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  


Breakdance
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld