Skip to main content

Hummingbirds (3.-5. kl.) - GRATIS

Elsker du bare at synge? Så er Hummingbirds helt sikkert noget for dig - og så er det ovenikøbet gratis!

Vi synger mange forskellige rytmiske sange - også nogle gange flerstemmigt - og arbejder med at styrke stemmen og det musikalske udtryk gennem sangøvelser og rytmetræning. Det giver selvtillid og tro på sig selv, når stemmen bliver trænet og styrket, og det er sjovt, når man kan mærke, at det rykker!

Du kommer til at være sammen med en masse, der har den samme passion som dig, og vi skal selvfølgelig også ud at synge koncerter og vise, hvad vi kan. Glæd dig til at synge til julekoncerterne i Luciakoret og til at være en del af et kæmpestort kor til Skolernes Nytårskoncert i Jysk Musikteater.

Pris: Gratis
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31

Kreaklubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  

Hummingbirds (3.-5. kl.) - GRATIS
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld