Skip to main content

Vokalerne (6.-10. kl.)

Det giver selvtillid og tro på sig selv, at stemmen bliver trænet og styrket, og det er sjovt, når det rykker!

I Vokalerne er der plads til, at du både kan dyrke din egen stemme og samtidig mærke glæden ved at synge sammen med andre. Vokalerne er derfor det helt rigtige sted for dig, der både elsker at synge og gerne vil være en del af et fællesskab.

Vi synger pop, jazz, soul og arbejder med at styrke stemmen og det musikalske udtryk gennem sangøvelser og rytmetræning. Vi skal også ud at synge små koncerter og måske også i studiet og indspille nogle af de sange, vi har øvet.

Er du allerede tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning), er det helt gratis for dig at være en del af koret - det samme er det at spille i bands og orkestre.

Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere under hold i fold-ud-menuen under priser og praktisk.

Underviser: Mette Maagaard
Pris: 1.950 kr. - dog gratis hvis du også er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning) på Den Kreative Skole.
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Se sæsonplan

Vokalerne siger:
”Det er mega sjovt, fordi man får lov til at synge sammen med andre”.
”Du er ikke alene, men kan altid støtte dig op ad de andre, men man bliver også god til selv at holde sin stemme”.
”Det er et godt supplement til solo - også hvis du spiller andre instrumenter”.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.


Vokalerne (6.-10. kl.)
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld