Skip to main content

Alle fag

Super Soul-kor (15-22 år)

Vil du gerne synge i kor med de bedste af de bedste? Så er Super Soul lige noget for dig!

Super Soul består af et kor med superdygtige sangere og et orkester af talentfulde musikere. Noget af tiden øver kor og orkester hver for sig, men sangere og musikere øver også sammen, for Super Soul er ét stort musikfælleskab!
Som en del af koret får du mange spændende oplevelser. Du vil blive en del af store shows, få lov til at spille på lokale scener og til forskellige arrangementer.

Du kommer til at synge mange forskellige genrer: Soul, funk RnB, pop og både gammelt og nyt. Vi er ca. ti personer i koret, og vi synger i hver vores mikrofon, når vi øver med bandet. Du behøver ikke at have nodekendskab, men du skal kende din stemme og være klar på at udfordre den. Vi skiftes til at synge solo.

I Super Soul indgår du i et stort fællesskab, og det kræver, at du er god til at samarbejde, at du er klar på at øve dig uden for undervisningen, og at du har en god mødedisciplin.

Optagelsesprøve
Super Soul-koret er spændende, udfordrende og skønt at være en del af - men også krævende! Derfor skal du bestå en optagelsesprøve, for at kunne være med. Optagelsesprøven afholdes i august - hvor alle tilmeldte sangere vil blive kontaktet af korleder Mette Maagaard. 
Hvis du har lyst til at være med i Super Soul-koret, skal du derfor i første omgang bare tilmelde dig koret på den gule knap til højre.

Underviser: Mette Maagaard
Pris: 2048 kr. - Holdet er gratis, hvis du også er tilmeldt instrumentalundervisning (småhold og soloundervisning) på Den Kreative Skole.
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.

Super Soul-kor (15-22 år)

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld