Skip to main content

Alle fag

Sang

Sangundervisningen er for dig, som har lyst til at gå på opdagelse i, hvordan du kan bruge din stemme. Det, der gør det sjovt og spændende at gå til sang er nemlig, at du lærer, hvordan du bruger din stemme optimalt og på flere forskellige måder, både i forhold til klang og udtryk.

Undervisningen
Du er med til at bestemme, hvilke sange og stilarter, vi vil arbejde med. Vi prøver forskellige ting af, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dit niveau og lige præcis din stemme.
Vi er 5 sanglærere på Den Kreative Skole, og vi spænder bredt i repertoire og teknik-metoder. Hvis du har specielle ønsker, er du velkommen til at blive guidet til den rigtige lærer for dig.
Man udvikler sig rigtig meget, når man skal optræde foran andre. Derfor vil du i løbet af året vil blive tilbudt at synge ved koncerter. Der er også mulighed for, at vi arrangerer fællestimer og workshops.
Vi lægger vægt på, at det skal være en god, tryg og (ikke mindst) lærerig oplevelse for dig, at få undervisning her hos os.

Sikker på at solosang er det rigtige for dig?
Vi tilbyder også undervisning i:

Undervisere: Christine Heuck Christensen / Dorthe Rosgaard Rasmussen / Lene Rahbech Rosendal / Mette Maagaard / Kim Schulz Jensen  
Pris: Se solounderundervisning under Priser og praktisk
Start: Uge 34 (for dig der er under 25 år) og Uge 35 (for dig der er over 25)
Antal undervisningsuger: 37 uger (for dig der er under 25 år) og 30 uger (for dig der er over 25)

Se sæsonplan

KreaKlubben 
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.

Sang

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld