Skip to main content

Alle fag

Blokfløjte

Er du på udkig efter et godt begynderinstrument? Eller elsker du bare fløjtens fine lyd? Så er undervisning i blokfløjte lige noget for dig!

Du kommer til at lære at spille små melodier på et fint instrument, som er nemt at håndtere. Vi vil også arbejde med din vejrtrækning, fingersætning og nodespil.

Blokfløjten kan være et naturligt afsæt til at spille videre på tværfløjte, saxofon og andre større blæseinstrumenter. Det vil du som regel kunne efter 1-2 års undervisning.

Du kan starte på blokfløjte fra 1. klasse.

Småhold for begyndere
Hvis undervisningen foregår på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere, når du skal lære at spille blokfløjte. Holdet sammensætter vi ud fra alder. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille blokfløjte. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre, og det lærer du rigtig meget af -og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller.


Underviser: Søren Kristian Frydenlund-Vad
Pris: Se solounderundervisning under Priser og praktisk
Start: Uge 34 (for dig der er under 25 år) og uge 35 (for dig der er over 25)
Antal undervisningsuger: 37 uger (for dig der er under 25 år) og 30 uger (for dig der er over 25)
Se sæsonplan

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  Blokfløjte

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld