Skip to main content

Alle fag

Ukulele

Ukulele er for dig - hvad enten du er barn, ung eller voksen - som har lyst til at fordybe dig i den sprøde klang og særlige tuning. Ukulelen har sit helt eget musikalske udtryk, som du ikke finder på andre strengeinstrumenter.

Ukulelen kommer oprindeligt fra Portugal, men de fleste forbinder den i dag med Hawaii, hvor det nærmest er et "national-instrument"
På ukulele er der altid noget at lære, men samtidig er det utrolig nemt at komme i gang med at spille ukulele.

Undervisningen 
I undervisningen vil du komme til at lære akkorder til melodier og sange, noder, tabulatur/tabs, fingerspil, solostykker og sammenspil. Og du vil også få mulighed for at spille på andre instrumenter fra ukulele-familien. Samtidig vil du løbende få mere og mere erfaring med musikkens verden, både praktisk ved at spille musik og teoretisk ved at lære forstå musik.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Småhold for begyndere
Hvis undervisningen foregår på Bindslevs Plads, kommer du som udgangspunkt på et småhold for begyndere. Holdet sammensætter vi ud fra alder. Det betyder, at du bliver en del af et musikalsk fællesskab med andre, der også gerne vil lære at spille på ukulele. På den måde kommer du til at spille og udvikle dig sammen med andre, og det lærer du rigtig meget af - og så er det også hyggeligt og sjovt, at vi er flere, når vi spiller.

Undervisere: Ralph Højberg
Pris: Se solounderundervisning under Priser og praktisk
Start: Uge 34 (for dig der er under 25 år) og uge 35 (for dig der er over 25)
Antal undervisningsuger: 37 uger (for dig der er under 25 år) og 30 uger (for dig der er over 25)
Se sæsonplan

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  


Ukulele

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld