Skip to main content

Alle fag

Blæserorkestret

Blæserorkesteret er for dig, der spiller på et blæseinstrument, og som har lyst til at spille sammen med andre. Du er velkommen i orkesteret, hvad enten du er ung eller voksen.  

Når du spiller sammen med andre, lærer du rigtig meget om dit instrument, dets rolle, lyde og klange. Du kommer også til at lære en masse om at lytte til det, du selv spiller og ikke mindst at lytte til de andre og den musiske helhed, I skaber sammen. Og det giver et helt særligt sus at være en del af sådan en helhed!

Som en del af orkesteret vil du blandt andet komme til at deltage i Skolernes Nytårskoncerter i Jysk Musikteater, og dét er en stor oplevelse! Her bliver du en del af et kæmpestort orkester, og sammen med skolekor, dansere og solister skaber I en vild musikalsk oplevelse for fulde sale!

Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning (solo eller småhold) på Den Kreative Skole ellers 1.950 kr.
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.

Blæserorkestret

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld