Skip to main content

Alle fag

Småhold CELLO

Skal celloen være dit instrument? Det er der også mange gode grunde til!
Celloen indgår i mange forskellige musikalske sammenhænge, bl.a. i symfoniorkestre. Den bliver ofte brugt i klassisk musik, men også i rytmiske sammenhænge på grund af dens melodiske egenskaber og bløde klang. 

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille på cello – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller cello, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre

Der er op til 6 deltagere på et hold.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning), er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre - og særligt oplagt for dig er Strygerbanditterne, der ligger tirsdag kl. 16.25-17.15. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere under hold i fold-ud-menuen under priser og praktisk.

Underviser: Jelena Durovic
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2835 kr. solo koster fra 5145 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.
Start: Uge 34
Antal undervisningsuger: 37
OBS: Går du ikke i 2. klasse endnu? Vi har også et strygersmåhold for de mindste! Er du ældre end 7. klasse, kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

KreaKlubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  

Småhold CELLO

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld