Skip to main content

Alle fag

Guitar småhold

Vil du lære at spille guitar? 
At spille guitar åbner en masse muligheder for dig. Du kan spille og - hvis du har lyst - synge til stort set alle stilarter på guitar.

Små instrumenthold er det helt rigtige sted at starte, hvis du gerne vil lære at spille på guitar – uanset om du er nybegynder eller har spillet 1-2 år. Alle på holdet spiller guitar, og der bliver masser af musik i timerne! For det er både sjovt, hyggeligt og vildt inspirerende at lære at spille sammen med andre.

Der er op til 6 deltagere på et hold.

Begynderholdet 
Hvis du ikke har spillet guitar før eller kun kan et par akkorder, så er begynderholdet stedet for dig! Her er der god tid til at lære akkorder og melodispil - vi lærer dig tingene helt fra bunden af.

Fortsætterholdet 
Kan du en del akkorder og kan du spille efter TABS? Så er fortsætterholdet noget for dig! Du har god erfaring med at spille guitar, du har kendskab til barreakkorder og noder - og så har du lyst til at blive endnu bedre til at spille guitar og bruge tid på at øve. 

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt instrumental undervisning (småhold og soloundervisning), er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere under hold i fold-ud-menuen under priser og praktisk.

Undervisere: Ralph Højberg / Kim Schulz Jensen / Jonas Dannerbugt / Morten Svenningsen
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2835 kr. (solo koster fra 5145 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.
Start: Uge 34
Antal undervisningsuger: 37

OBS: Hvis du er yngre eller ældre end 2.-7. kl., kan du naturligvis også få undervisning. Kontakt os på kontoret, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.
 

Guitar småhold

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld