Skip to main content

Alle fag

Band (fra 6. kl.)

Band er for dig, der har lyst til at bruge dine musikalske færdigheder sammen med andre.

En ting er nemlig at kunne spille på sit instrument, noget andet er at blive en del af et musikalsk fællesskab, hvor vi kan spille og udvikle os sammen - og have det rigtig sjovt undervejs. Som en del af et band får du masser af musikalsk træning og mulighed for at spille andet end lige det, du plejer. Du vil lære at lytte - til de andre og til det, du selv spiller – det er nemlig en forudsætning for at spille sammen i et band. Og så skal vi både lave numre selv og spille kopinumre. Der er ingen begrænsning på, hvilke stilarter vi kan spille, så alle instrumenter er velkomne!
Glæd dig til at opleve det sus, det giver, når vi sammen laver god musik.

Pris: Gratis hvis du får instrumental undervisning (solo eller småhold) på Den Kreative Skole ellers 1.950 kr.
Start: uge 35
Antal undervisningsuger: 31

Skal du gå til Band på Den Kreative Skole på Bindslevs Plads 7?Vi sammensætter vores bands, så alle får den bedste oplevelse - både musikalsk og socialt!Vi opfordrer til, at I holder så mange af de skrevne tidsrum åbne som overhovedet muligt, da det giver os de bedste muligheder for at sammensætte nogle velfungerende og fede bands, der tager højde for både alder, niveau, genre og sammenspilserfaring. Alle indplaceringer af elever på hold sker naturligvis også i dialog med eleven selv og med forældre.

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.! 
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.
Band (fra 6. kl.)

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld