Skip to main content

Alle fag

Barn/forælder-rytmik (ét barn) - 31 ugers forløb

Dette hold er det helt rigtige for dig, der gerne vil gå til rytmik sammen med ét barn. Hvis du har flere børn (0-5 år), som gerne vil være med, kan du i stedet vælge et FAMILIERYTMIK-hold.

Rytmik er et pusterum med plads til samvær og nærvær imellem dig og dit barn. Børn og voksne går sammen på opdagelse ind i musikkens verden og spiller på instrumenter, synger sanglege, leger med bolde, hulahopringe og ærteposer. Alle på holdet deltager aktivt, og fællesskabet udgør en tryg og hyggelig ramme at vokse og være i for børn såvel som voksne.

Rytmik for førskolebørn og deres voksne er for alle, der vil have et godt, sjovt og trygt samvær omkring musik, sang, leg og bevægelse. I løbet af året vil I også blive inviteret til forskellige arrangementer på skolen, f.eks. den festlige fastelavnsfest og en koncert for hele familien.     

Holdlærer: NO
Pris: 2048 kr. Læs mere under priser og praktisk
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Se sæsonplan

Kreaklubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  


Barn/forælder-rytmik (ét barn) - 31 ugers forløb

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld