Skip to main content

Alle fag

Moderne Dans (fra 4. kl.)

Moderne dans er for dig, der har lyst til at udforske et kunstnerisk udtryk i dansens verden. Moderne dans er nemlig en slags danseteater, hvor du lærer at fortælle en historie gennem dine bevægelser.

Hvad kan du opleve i undervisningen?
I moderne dans skal vi arbejde med moderne teknik og dynamisk yoga, som både styrker og smidiggør vores kroppe. Vi skal improvisere og bruge vores kreativitet, når vi skal lave spring, drejninger, trinkombinationer og sammen kaste os ud i koreografisk arbejde.

Vi tager forbehold for fordelingen af dansere på de forskellige hold, da vi efter en faglig vurdering ønsker at skabe de mest harmoniske hold. Derfor kan du inden sæsonstart evt opleve et holdskifte.

Vi danser i Jysk Musikteater!
Danseundervisningen kulminerer i to shows hvert år: et juleshow og et forårsshow! Vores shows foregår på en stor scene i Jysk Musikteater, hvor vi danser for fulde sale, og det er en kæmpe oplevelse at være med til.

Underviser: Hanne Stubberup Randel
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Undervisningssted: Den Kreative Skole, Bindslevs Plads 7
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold). 

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.   
 


Moderne Dans (fra 4. kl.)

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld