Skip to main content

Alle fag

Hip Hop - New School (fra 4. kl.)

New School Hip Hop er for dig, der elsker højt tempo, sved på panden, indlevelse og masser af attitude.

Hvad kan du opleve i undervisningen?
Til hiphop vil du komme til at træne styrke, smidighed, musikalitet, trinkombinationer og være med til at lave en koreografi til vores årlige show.

Det er målet, at du lærer, alle de seje ting hiphop kan. Du styrker din musikalitet, din indlevelse og ikke mindst din evne til at lære og performe en koreografi. Måske endda en du selv har været med til at finde på trin til.

Vi tager forbehold for fordelingen af dansere på de forskellige hold, da vi efter en faglig vurdering ønsker at skabe de mest harmoniske hold. Derfor kan du inden sæsonstart evt opleve et holdskifte.

Vi danser i Jysk Musikteater!
Danseundervisningen kulminerer i to shows hvert år: et juleshow og et forårsshow! Vores shows foregår på en stor scene i Jysk Musikteater, hvor vi danser for fulde sale, og det er en kæmpe oplevelse at være med til.

Underviser: Sofie Birk Kramer
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold). 

Kreaklubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  


Hip Hop - New School (fra 4. kl.)

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld