Skip to main content

Alle fag

Billedkunst (5.-9. kl.)

Elsker du at være kreativ og udtrykke dig visuelt? På Billedkunst får du mulighed for at folde din interesse meget mere ud! 

Her på holdet kommer vi til at arbejde med mange typer og tilgange primært inden for tegning og maleri. Ud fra dine interesseområder vil du blive introduceret til forskellige temaer og teknikker, som inspirerer dig til at lave dine kunstværker på nye spændende måder. Vi taler om dit kunstværkets fortælling, virkemidler, styrker/svagheder, materialevalg, perspektiv og farver. På den måde bliver du understøttet i lige netop det, du er drevet af i billedkunsten. Så kom med på holdet og oplev, hvordan vi kan udvide din værktøjskasse, så du kan løfte din kreativitet inden for billedkunst til nye højder! 

Holdene her henvender sig til dig, som fortsætter fra Billedværksted, og som gerne vil udvide din billedkunst-pallette endnu mere. Nybegyndere er også meget velkomne! 

I løbet af året er der ture til kunstudstillinger, workshops, intro til forskellige kunstretninger og en fælles udstilling. Du vil også komme til at møde de andre undervisere fra det visuelle felt på Den Kreative Skole. 

Har du spørgsmål til holdet er du velkommen til at skrive en mail til Christina

Underviser: Christina Blaabjerg
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

Kreaklubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  
Billedkunst (5.-9. kl.)

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld