Skip to main content

Alle fag

Familierytmik (flere børn) - 31 ugers forløb

Dette hold er det helt rigtige for dig, der har flere børn mellem 0 og 5 år, der gerne vil være med til rytmik.

Rytmik er et pusterum med plads til samvær og nærvær imellem dig og dit barn. Børn og voksne går sammen på opdagelse ind i musikkens verden og spiller på instrumenter, synger sanglege, leger med bolde, hulahopringe og ærteposer mv. Alle på holdet deltager aktivt, og fællesskabet udgør en tryg og hyggelig ramme at vokse og være i for såvel børn som voksne.

Familierytmik for førskolebørn og deres voksne er for alle, der vil have et sjovt og trygt samvær omkring musik, sang, leg og bevægelse. I løbet af året vil I også blive inviteret til forskellige arrangementer på skolen, f.eks. den festlige fastelavnsfest og en koncert for hele familien.     

Prisen for et forløb er for en familie (en voksen samt 1-2 børn) og familiens voksne må gerne skiftes til at deltage.

Husk ved tilmelding at registrere alle børn der deltager, så vi (af hensyn til pladsen) ved, hvor mange vi bliver. 

Holdlærer: No
Pris: 2048 kr. - læs mere under priser og praktisk.
Start:
Uge 35
Antal undervisningsuger:
31
Se sæsonplan

KreaKlubben 
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  


Familierytmik (flere børn) -    31 ugers forløb

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld