Skip to main content

Alle fag

Småhold KOM-I-GANG-SANG

Kom-i-gang-sang i Gjern er det helt rigtige sted at starte, hvis du godt kunne tænke dig at gå til soloundervisning i sang, men stadig er en ny og uprøvet sangfugl. 

På Kom-i-gang-sang får du nemlig både mulighed for at synge solo og flerstemmigt! Vi er 4-10 deltagere på holdet, og kombinationen af solo- og korsang gør, at du vil lære din stemme og dens mange forskellige facetter rigtig godt at kende.
Det er sjovt, hyggeligt og inspirerende at dele sin passion med andre, og til Kom-i-gang-sang vil du indgå i et fællesskab samtidig med, at du bliver god til at synge.

Meget mer’ musik - GRATIS
Når du er tilmeldt Småhold SANG, er alle øvrige musikhold på Den Kreative Skole gratis. Du kan både gå til kor og bands og orkestre. Læs mere om de mange forskellige tilbud her - eller bed din lærer om at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig. Du kan også tilmelde dig hold inden for andre kunstarter til halv pris. Læs mere under hold i fold-ud-menuen under priser og praktisk.


Undervisere: Lene Rahbech Rosendal
Start: Uge 34
Antal undervisningsuger: 37
Pris: Prisen er reguleret efter, at I er flere på holdet, så en sæson koster 2.700 (solo koster fra 4.900 kr.). Undervisningstiden justeres efter hvor mange elever der går på holdet.

OBS: det kan blive nødvendigt at justere starttidspunktet for holdet en smule, afhængig af hvornår eleverne på holdet får fri fra skole/kan nå frem med bus.

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  
 

Småhold KOM-I-GANG-SANG