Skip to main content

Alle fag

Lungekoret

I et samarbejde mellem Sundhedshuset Silkeborg, Idræt om Dagen, Lungeforeningen og Den Kreative Skole trækker vi vejret dybt ned i maven og inviterer til lungekor i Silkeborg. 

Alle med en lungesygdom, herunder KOL og andre med vejrtrækningsproblemer, der har lyst til at synge, er velkomne. Vi synger bl.a. sange fra DGI-sangbogen og sangglæden er det bærende element, så alle kan være med! 

Det giver øget velvære og styrker vejrtrækningen at være en del af Lungekoret. Den sociale del højt vægtes også højt, og der vil være tid til dyrke fællesskabet, mens vi synger.
Vi synger efter Højskolesangbogen og DGI sangbogen.
 
Underviser: Dorthe Rosgaard
Pris: 900 kr. som opkræves 1. oktober (450 kr.) og 1. januar (450 kr.)
Start: Opstart fredag 30. august 2024, sidste gang fredag 9. maj 2025. Ingen undervisning i uge 1
Sted: Orkestersalen på Den Kreative Skole, Bindslevs Plads 7, Silkeborg.
Antal undervisningsuger: 31

Deltagerne er som udgangspunkt tilmeldt hele sæsonen, men det er muligt at framelde sig efter 1/2 år. Dette skal ske skriftligt til administrationen senest 1. december.

OBS. Den Kreative Skole vil meget gerne hjælpe med at udfylde tilmeldingsformularen, hvis der er brug for hjælp til det. 
Kontakt os på tlf. 89 70 53 00 eller kig forbi kontoret ml. kl. 10-15, man.-tors. Man kan også tilmelde sig på mail: denkreativeskole@silkeborg.dk
Lungekoret