Skip to main content

Alle fag

BANDKLUB (9-14 år) Kjellerup /Frisholm

Hvad rimer på fri kreativitet og fællesskab? Bandklubben!
Bandklubben er et nyt sammenspilstilbud for børn og unge i Kjellerup og Frisholm, der har lyst til at udforske deres kreativitet og musikalitet. 
Ideen til Bandklubben udspringer fra et ønske om at etablere et stærkt og skabende musikalsk fællesskab, hvor der er frihed til at være kreative sammen.

Bandklubben er for alle!
Man kan sagtens gå til sammenspil og være med i et band, uden at man i forvejen går til soloundervisning på en musikskole!
Kjellerup Bandklub og Frisholm Bandklub er derfor oplagt for de børn, der slutter deres forløb i kulturklasserne, og som ønsker at forsætte med at spille og arbejde med musik sammen med andre.

Du er med til at bestemme, hvordan musikken spiller!
I Kjellerup og Frisholm Bandklub arbejder vi udelukkende med originalmusik og med at skabe musik i fællesskab som band. Børnene får, i sammenspil med hinanden, lov til at skabe alt musikken selv, helt fra bunden, mens underviseren arbejder som en banddoktor, der facilitere processen. Undervisernes største fokus er at skabe og underbygge stærke fællesskaber og venskaber, hvor vi sammen kan udforske, hvad det vil sige at skrive eget musik og spille det sammen som band.

Målgruppen er 9-14 årige. Bandklubben er inddelt i to spor: ét for de 9-11 årige og ét for de 12-14 årige.

TILMELDING FOR NYE foregår via denne formular.

Undervisere: Tejs Dragheim-Lauritsen
Pris: 975 kr. for en hel sæson.
Start: Efterår 2023
Tid: Kjellerup: Kjellerup: Mandage 15:00-16:15 (& måske 16:15-17:30) Frisholm: Onsdage 14:00-15:15
Se sæsonplan

Meld dig ind i Kreaklubben for 75 kr.!
Vi opfordrer alle elever til at melde sig ind i Kreaklubben. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler. Læs mere om Kreaklubben.
BANDKLUB (9-14 år) Kjellerup /Frisholm

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld