Skip to main content

Teaterhold (4.-6. kl.)

Har du en spirende skuespiller i maven? Eller synes du, at det er svært at stille sig frem foran andre mennesker? Så er teaterundervisning lige noget for dig!

På teaterholdet kommer du til at arbejde med øvelser og teknikker, som man bruger som skuespiller. Samtidig er det også noget, du kan bruge i din dagligdag. Det er øvelser og teknikker, som vil forbedre din evne til at stille dig frem for et publikum og komme ud over ”scenekanten” og give dig mere selvtillid. 
Vi laver 1-3 forestillinger i løbet af sæsonen, som vi fremviser for familie, venner og andre interesserede.  
For at kunne give den mest optimale undervisning, er det vigtigt med et stabilt fremmøde. Der bliver også hjemmeopgaver i løbet af sæsonen, som eleverne naturligvis forventes at lave.

Underviser: Kim Brandt
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold)
Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Se sæsonplan

KreaKlubben  
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen. 

Teaterhold (4.-6. kl.)
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld