Skip to main content

Billedværksted (0.-4. kl.)

Billedværksted er for dig, der gerne vil opleve, hvordan din interesse for alt, der er visuelt, kan udfolde sig. 

Ud fra forskellige temaer og opgaver introducerer vi dig til at arbejde med en lang række materialer og teknikker inden for det visuelle område, fx tegning, maleri, skulptur og arkitektur. Du kommer til at opdage nye måder at lave billeder og kunstværker på, og vi vil inspirere dig til at udforske dine egne ideer, din fantasi og dine skaberevner. 

I løbet af året vil du også få tilbud om at være med i workshops med udstillinger og andre spændende kunstprojekter, som du og dine holdkammerater selv er med til at sætte præg på. Du vil desuden komme til at opleve gæsteundervisere i løbet af sæsonen, som også vil inspirere med nye vinkler og tilgange. 

Billedværksted introducerer dig til de grundlæggende elementer og materialer inden for det visuelle område. Her får du også muligheden for at finde ud af, om din interesse går i retning af Billedkunst, Tegning eller Design, der er de tre forskellige spor fra 5. kl.

OBS der er et større aldersspænd på Billedværkstedshold i Gjern og Skægkær.   

Lad os sammen se, hvor kunsten fører os hen!

Start: Uge 35
Antal undervisningsuger: 31
Pris: 2048 kr. - ½ pris hvis du også går til instrumental undervisning (solo eller småhold).

Kreaklubben
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  

Billedværksted (0.-4. kl.)
Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld