Skip to main content

Alle fag

Klarinet

Klarinet kan du starte med fra 1. eller 2. klasse. Klarinetten er en træblæser som benytter en plante/græsart til at frembringe lyden. Er du helt nybegynder kan det være en ide at starte på et hold med jævnaldrende.
Du kan ret hurtig begynde at spille sammen med andre instrumenter på et af skolens sammenspilshold. Klarinetten er et meget alsidigt instrument som kan bruges i symfoniorkester, harmoniorkester, jazz, folkemusik og rytmisk sammenspil.

Dette undervisningstilbud er soloundervisning. Det betyder, at én elev bliver undervist af én lærer. Det specifikke tidspunkt for undervisningen planlægger du sammen med din underviser efter, at du er blevet optaget.

Undervisere: Niels Hagner  Mårup
Pris: Se solounderundervisning under Priser og praktisk
Start: Uge 34 (for dig der er under 25 år) og uge 35 (for dig der er over 25)
Antal undervisningsuger: 37 uger (for dig der er under 25 år) og 30 uger (for dig der er over 25)
Se sæsonplan

Kreaklubben 
Når du tilmelder dig undervisning på Den Kreative Skole, bliver du tilmed en del af Kreaklubben. Dette koster 75 kr. per sæson. Klubben støtter elevaktiviteter på skolen f.eks. koncerter, workshops, udstillinger, udflugter mv. Som medlem har man også mulighed for at låne skolens lokaler i skolens åbningstid. Læs mere om Kreaklubben her. Ønsker du ikke at være en del af Kreaklubben, skal du aktivt afmelde dig medlemskab, når du tilmelder dig undervisningen.  

Klarinet

Vælg ønsket hold og tryk tilmeld:

Tilmeld